Profi Kisokos

Napelem rendszer telepítés


Szeretnéd tudni milyen lépésekből áll a nepelem telepítés? Elvesztél az információk rengetegében? Segítünk!

Cégünk országosan szervez kulcsrakész napelem rendszer telepítéseket! A már megszokott minőséget garantáljuk gyors, gördülékeny ügyintézéssel, a beszerelést megbízható helyi csapattal biztosítva. Sőt! Gyorsan reagálunk bármilyen garanciális igény esetén is.

Szolgáltatásunk országosan elérhető, gyors online ajánlatkérő alkalmazásunknak köszönhetően rengeteg ajálatkérés érkezett hozzánk az ország különböző pontjairól.

Helyi beépítési csapattal dolgozunk az ország több pontján is: Budapest, Békéscsaba, Érd, Gyula, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Mohács, Orosháza, Pécs, Siófok, Szeged, Szigetvár.

 

Helyi csapatunk az ország bármely pontján rendelkezésedre áll.

Cégünk országosan szervez kulcsrakész napelem rendszer telepítéseket! A már megszokott minőséget garantáljuk gyors, gördülékeny ügyintézéssel, a beszerelést megbízható helyi csapattal biztosítva. Sőt! Gyorsan reagálunk bármilyen garanciális igény esetén is.

HA MINKET VÁLASZTASZ:

 PROFI szakemberekre bízod a telepítést sok száz megvalósított rendszer tapasztalatával

 Akár extra gyors betelepítést is választhatsz

 Mindvégig tartjuk veled a kapcsolatot, minden lépésről tájékoztatunk

 Kínálatunkban a LEGÚJABB technológiákból válogathatsz

 ÓRIÁSI raktárkészletünkből KIVÁLÓ ÁRAKAT és ÁRVÉDELMET kaphatsz

 Megszerezheted a LEGSZEBB MEGJELENÉST, a “Full Black” rendszert

PROFI ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Napelem rendszer telepítés

Egy komplett napelem rendszer telepítéséhez szükséges idő több tényezőtől függ. Legfontosabb tényezők az igényelt rendszer teljesítménye és ez alapján a szükséges panelek mennyisége. A Profi Greentech napelem kivitelező csapata Rauli Easyclick tartószerkezettel szerelt rendszer esetén akár 1-2 nap alatt is végez a panelek telepítésével. Napelem rendszert szinte bárhova, bármilyen felületre lehet telepíteni, a helyszíni felmérés során derül ki, hogy az adott felület alkalmas-e.

A teljes folyamat engedélyeztetéssel és kivitelezéssel nagyjából 2 hónapot* vesz igénybe.

*átlagos átfutási idő, nagyban függ a szolgáltatók leterheltségétől

Mi előzi meg a napelem telepítést? 

Teljeskörű ügyintézésünk keretében igénybejelentést nyújtunk be a Te megbízásod alapján és a Te nevedben a napelem rendszered, hivatalos nevén a Háztartási Méretű Kiserőmű (HMK) kialakítására. Az áramszolgáltató által megküldött Műszaki Gazdasági Tájékoztató (MGT), valamint a helyszíni felmérés adatai alapján elkészítjük a csatlakozási dokumentumokat és a műszaki tervet, valamint végigvisszük a folyamatot egészen az áramszolgálatói jóváhagyásig. Ez körülbelül 2 hónapot vesz igénybe.
 

Napelem rendszer telepítés lépésről lépésre

  1. Tervezés és statikai ellenőrzés - a tető dőlésszöge, a ház tájolása, tetőtípusok esetén milyen eltérésekkel szembesülhetünk, a jelenlegi áramfogyasztás, villamos hálózat felmérése
  2. A napelem rendszer telepítés megkezdése: a tartószerkezet felszerelése
  3. A napelemek felhelyezése a tartószerkezetre
  4. Az inverter felszerelése és rendszerbe kötése
  5. Védelmi kábel felszerelése 
  6. Próbaüzem
  7. Az áramszolgáltató által végzett villanyóra csere

 


 

Kérj ajánlatot profi kalkulátorunk segítségével!