HOGYAN LESZ NAPELEMES RENDSZERED - PROFIN?

Nemcsak lenullázhatod jelenlegi villanyszámládat, de gondos tervezéssel akár előre fel is készülhetsz, hogy a közeljövőben esedékes elektromosáram igény növekedésedet, például elektromos autó töltés, újabb háztartási berendezések, stb. fedezni tudd számlafizetés nélkül.
Ezen kívül a napelemes rendszerrel választásával Te is csökkentheted a karbonlábnyomodat.
Ez azt jelenti, hogy közvetlenül dönthetsz a klímaváltozás ügyében, mert így saját tevékenységeiddel kevésbé járulsz hozzá a globális felmelegedéshez.


A Profi Greentech teljeskörű ügyintézésének köszönhetően mindössze néhány lépés,
hogy Neked is saját napelemrendszered legyen!Nézzük a lépéseket!

A weboldalon a sárga színű "Profi árajánlat kérés" gombra kattintva 5 egyszerű lépésben kiválaszthatod a szükséges paramétereket (tetőtípus, tájolás, villanyszámla körülbelüli értéke stb.), amelyek meghatározzák, hogy Neked mekkora napelemes rendszerre van szükséged. A végén kattints a "Küldés" gombra, így kollégáinkhoz azonnal befut az árajánlat kérés.

Lehetőséged van opcionálisan kitölteni egy gyors kérdőívet is, aminek segítségével megtudhatod, hogy jogosult vagy-e valamely jelenleg aktuális állami támogatás igénybevételére.
Szaktanácsadó kollégáink a Te igényeidnek komplex elemzésével elkészítik az előzetes, tételesen lebontott online árajánlatot. A 3 különböző csomagvariáció (Eko, Optimum, Prémium), tartalmazza az általunk használt napelemek, az inverter és a tartószerkezet pontos típusát, a vállalt garanciaidőket és feltételeket. Az árajánlatot 1 percen belül megkapod a megadott email címeden.
Az ajánlatadást követően két munkanapon belül szaktanácsadó kollégánk telefonon felhív Téged, hogy megbeszéljétek az ajánlat részleteit, és megválaszolja az esetlegesen felmerülő kérdéseidet. Ekkor egyeztethetitek a helyszíni felmérés időpontját, igazodva a Te időbeosztásodhoz.
Műszaki ügyekkel foglalkozó kollégánk ingyenesen kiszáll a napelemrendszer telepítésének helyszínére, és felméri a műszaki paramétereket. Részletesen elmagyarázza és szemlélteti, hogyan fog működni a kiválasztott napelemrendszered. Veled egyeztetve, az esztétikai és egyéb elvárásaid maximálisan figyelembe véve, a szakmai elvárások pontos betartása mellett dokumentálja a napelemek és az inverter elhelyezését. A felmérés időtartama kb. 30-60 perc.
A helyszíni felmérés után szaktanácsadó kollégáink elkészítik a végleges ajánlatot, és a szerződéssel együtt elküldik Neked emailen. Kinyomtatás és aláírás után postai úton kell visszaküldeni részünkre a mi példányunkat. Ezzel kezdetét veszi a tervezői munka.
Teljeskörű ügyintézésünk keretében igénybejelentést nyújtunk be a Te megbízásod alapján és a Te nevedben a napelemrendszered, hivatalos nevén a Háztartási Méretű Kiserőmű (HMK) kialakítására. Az áramszolgáltató által megküldött Műszaki Gazdasági Tájékoztató (MGT), valamint a helyszíni felmérés adatai alapján elkészítjük a csatlakozási dokumentumokat és a műszaki tervet, valamint végigvisszük a folyamatot egészen az áramszolgálatói jóváhagyásig. Ez körülbelül 2 hónapot vesz igénybe.
Az előre egyeztetett időpontban telepítő csapatunk felszereli a napelemrendszered. Próbaüzemben teszteli működését, majd leállítja az áramszolgáltatói hivatalos átvételig, ami a beszerelést követően kb. 1 hét múlva történik meg, áramszolgáltatótól függően. Az összes szükséges dokumentumot és a garancialevelet átadjuk Neked, valamint kollégáink felhasználói oktatást biztosítanak részedre. A telepítés helyszínét tisztán, csomagoló anyagoktól és szeméttől mentesen hagyjuk el.
Ha véletlenül garanciális problémád merülne fel az évek során, azt lelkiismeretesen és a lehető leggyorsabban intézzük helyetted a gyártóknál vagy a forgalmazóknál.

Irányítsd velünk a klímaváltozást!