Rólunk

Az 1998-ban alapított Profi Tető Kft. több mint 2 000 000 m2 eladott tetővel a tetőfedő anyag kereskedelem kiemelkedő hazai képviselője, úttörő szerepet betöltve a tetőszerkezetek robottechnológiás gyártásában is.

Beszállítóink és partnereink számtalan elismeréssel jutalmazták elért eredményeinket. A mindennapi színvonalas üzletmenet és profizmus mellett azt is küldetésünknek tekintjük, hogy projektjeinkkel, egyedi fejlesztésekkel hozzájáruljunk a szakma fejlődéséhez, valamint értéket teremtsünk ügyfeleink számára. Ilyen például a Tetőfalu mintapark, a speciális faanyag tárolási technológia, a tetőszerkezet gyártás robottechnikával és az általunk rendszeresen rendezett Tető Konferenciák. Értékesítőink magas szakmai felkészültsége garancia arra, hogy hatékonyan megtaláljuk minden partnerünk és vevőnk igényére az optimális megoldásokat.

A cég második üzletága, a Profi Home bútoráruház évről évre otthonok ezreit teszi stílusosabbá és trendibbé.

A Profi Tető Kft. leginnovatívabb üzletága, a Profi Greentech divízió, határozottan elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon a klímaváltozás közelmúltbeli kihívásainak megállításához és környezetünk természeti értékeinek megőrzéséhez.

A Profi Greentech az MNNSZ (Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség) elnökségi tagja, stratégiai telepítő partnere a magyar áramszolgáltatónak, az MVM-nek, valamint kiemelt szervizpartnere több innovatív napelem piaci inverter márkának, mint például a Recom és Solar Edge. A Profi Greentech kizárólagos forgalmazója a francia Recom napelemeknek és invertereknek Magyarországon, valamint a finn Rauli napelem tartószerkezetnek Közép- és Kelet-Európában, így kiváló minőségű európai termékekkel szolgáljuk ki a piacot.

„Irányítsd velünk a klímaváltozást!” - Szlogenünk arra hívja fel a figyelmet, hogy ezekben a sorsdöntő években a környezetvédelem érdekében tett legkisebb lépésünk is számít. A velünk kivitelezett saját napelem rendszerével mindenki hozzájárulhat földünk jövőjének jobbá tételéhez.

  KÜLDETÉSÜNK

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG  

Aktívan kívánunk részt vállalni a földi élet egészségben való megőrzésében, éppen ezért a környezettudatos szemléletet mindennapi működésünkben és hosszútávú üzletpolitikánkban is erőteljesen képviseljük.
Szlogenünk arra hívja fel a figyelmet, hogy a legkisebb tettünk is számít ezekben a sorsdöntő években, amit a környezet megóvásáért teszünk.
Akár egyetlen saját napelemrendszer felszerelésével is hozzájárulhatunk, hogy a dolgok jó irányba forduljanak.
Ezért is kérjük: "Irányítsd velünk a klímaváltozást!


  ÉRTÉKEINK

PROFI CSAPAT  


Annak tudatában, hogy minden esetben a jó minőségű, kiváló ár-érték arányú, hosszútávú megoldásokat keressük, Profi csapatunk minden nap új kihívással szembesül.

Tapasztalt munkáltatóként tudjuk, hogy az egyik legfőbb érték a szakértő gárda. Éppen ezért mindent megteszünk, hogy munkatársaink rendszeres szakmai képzésekben részesüljenek, mindig új szerszámparkkal, biztonságos felszerelésekkel dolgozzanak, igényesen kialakított, jó hangulatú irodában dolgozzanak, és minden szempontból megbecsülésben legyen részük.

Munkatársaink jó közérzete első lépés a vevői elégedettség felé.

MINŐSÉG  


Termékpalettánkat nagy gondossággal válogattuk össze, hogy megfeleljen minden szakmai követelménynek, normának, kövesse a legújabb fejlesztéseket és trendeket.

Mivel hosszútávon működő megoldásokat kínálunk, és már 24 éve vagyunk a piacon, ez biztosíték arra, hogy a garanciát nálunk évek múltán is érvényesíteni tudja.

HATÉKONYSÁG  


A folyamatos vásárlói kör bővülése azt mutatja, hogy a vevőink és a visszatérő ügyfelek nagyra értékelik azt az erőfeszítést, amit a hatékonyság folyamatos fejlesztéséért teszünk.

A több évtizedes tapasztalatunk garancia arra, hogy kiforrott procedúrák mentén, komplex elemzéssel megtaláljuk a legmegbízhatóbb, optimalitás, gyors és költséghatékony megoldásokat, az ügyfél igényire szabva.

INNOVÁCIÓ  


Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük.

Arra törekszünk, hogy egyedi ötletekkel és megoldásokkal még jobbá tegyük vevőink, partnereink kiszolgálását, melyek összhangban vannak az aktuális trendekkel és a piaci elvárásokkal is.

Figyelünk arra is, hogy ez az érték nem csak a nagy projekteknél, hanem a kis megrendelések esetén is jól érzékelhető legyen.

BIZTONSÁG  


Nagyon fontos számunkra, hogy megrendelőink egy biztonságos, működő rendszereket kapjanak, mely hosszú időn keresztül és megbízhatóan teljesít.

Ügyfeleink mindig érezhetik, hogy megrendeléseik kezelése és kivitelezése a mi gondos kezünkben biztonságban van.

ÁR/ÉRTÉK ARÁNY  


Versenyképes árainkat nem a gyors haszonszerzés reményében, hanem a hosszútávú üzletpolitika jegyében állítjuk össze.

Ezért van az, hogy vevőink elégedettek velünk, és büszkék vagyunk arra, hogy visszatérő vásárlókká válnak, és másoknak is bátran ajánlanak bennünket.

Tudjuk, hogy a jó megoldás nem feltétlenül jelenti a legdrágább variációt.

Szakértő kollégáink alaposan megvizsgálva minden egyes ajánlatkérést, több opciót javasolnak az egyéni preferenciáknak megfelelő ár-érték arány megtalálásához.

Mindig az egyeztetett műszaki tartalomnak megfelelő, lehető legkedvezőbb költségeket kutatjuk és ajánljuk vevőinknek.

Profi Greentech Üzletág

7400. Kaposvár,
Raktár u. 13.

Hívjon bennünket

Telefonszám: +36 70 705 5505
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 08:00-16:00