Profi Kisokos

Mire figyeljek a napelemrendszer áránál?


A napelemrendszer egy befektetés a jövőbe, így fontos, hogy milyen összeget szánunk rá. Az alábbi Profi Greentech Kisokos segít megérteni, hogy mi határozza meg a különböző napelem rendszerek árát.

AKARSZ KÉT PERC ALATT KÉPBE KERÜLNI A NAPELEMRENDSZEREK ÁRÁVAL KAPCSOLATBAN?

Most megosztjuk veled azokat a kulcs információkat, hogy nálunk mi alapján alakítjuk ki egy napelem rendszer árát!

Egy napelemes rendszer telepítése egy család életében az az örömteli és felelős beruházás, amely nemcsak a pénztárcánkank, hanem a környezetünknek is jót tesz. Érdemes ezért jól megfontolni, hogy hogyan tudjuk a leghatékonyabban felhasználni a rendelkezésünkre álló összeget, amit erre a projektre szánunk.
MI EZEKEN A PONTOKON SZOKTUNK VÉGIGMENNI AZ ÜGYFELEINK ÁRAJÁNLATÁNAK MEGHATÁROZÁSÁNÁL
  • Mekkora villanyszámlát szeretnél jelenleg kinullázni

 

  • Milyenek a jövőbeli fogyasztási igényeid (tervezel-e  elektromos autó vásárlást, elektromos fűtéskorszerűsítést, nagy teljesítményű fogyasztókat a lakásba stb.)

 

 

 

  • Szükség van-e tűzeseti leválasztó kapcsolóra a te ingatlanod esetében (bizonyos esetekben kötelező csak, az inverter végső helyétől függ)

  • Napelemek és az inverter (DC nyomvonal) valamint a mérőóra (AC nyomvonal) közti távolság.

  • Kivitelezői extrák (minőségi anyagok felhasználása, teljeskörű ügyintézés, árpolitikai kedvezmények, akciók stb.)

 

Az indikatív árajánlathoz elegendő megadni a weboldalunkkon az Árajánlat kérés menüponton található kalkulátorban a fogyasztásodat, a tetőd tájolását, fedőanyagát, dőlésszögét, illetve az országon belüli lokációt. Ezen adatok alapján körvonalazódik egy becsült ár, amit a helyszíni felmérés során esetleg néhány speciális tényező módosíthat. Az ár tartalmaz minden költséget, a tervezéstől a kivitelezésig, illetve az illetékes az áramszolgáltató felé történő készre jelentésig.

PROFI ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

TE MIT GONDOLSZ, EGY 48.000 FORINTOS VAGY EGY 74.000 FORINTOS NAPELEM AZ OLCSÓBB?
 
Az attól függ… A válasz nem is olyan egyértelmű mint gondolnád.

Nézzünk egy példát:

Egy átlagos családi ház fogyasztását fedező 14.000 Ft-os villanyszámla kinullázásához kb. 4,42 KW-os rendszerre van szükség. Ekkor a 48.000 Ft-os panelből, amely 280Wp-es teljesítményű 17db kell, míg a 74.000 Ft-os panelből amely 470Wp-os teljesítményű, csupán 10db, így a napelemek össz ára az olcsóbb áru panel esetén 816.000 Ft, míg a drágább panel esetén csupán 740.000 Ft.Nem beszélve arról, hogy egy olcsóbb napelem gyakran jelent kockázatot is, pl:

 Gyengébb minőségű anyagok felhasználása

 Olcsóbb gyártósorokon hanyagabb kivitelezés

 Rövidebb garancia idő, rövidebb élettartam


Tehát akkor mitől függ az, hogy “olcsónak” mondható egy napelem rendszer?

A NAPELEM PANEL TELJESÍTMÉNYÉTŐL!

Hiszen a fenti példa alapján láthatjuk, hogy hiába került 74 000 Ft-ba a nagyobb teljesítményű, 470Wp-s panel, az ebből épült rendszerünk mégis olcsóbb lesz összességében.

 

 

TEHÁT NEM CSAK A NAPELEM DARAB ÁR FONTOS TÉNYEZŐ EGY NAPELEMES RENDSZER KIÁLASZTÁSÁNÁL, HANEM AZ EGÉSZ RENDSZER KÖLTSÉGE, AMELYET NAGYBAN MEGHATÁROZ A NAPELEMEK TELJESÍTMÉNYE.


Éppen ezért, a Profi Greentechnél a napelem rendszereinket mi minden esetben nagyteljesítményű napelekből tervezzük (pl.: 470Wp-os dél-koreai Hyundai panelek).

Így te biztos lehetsz abban, hogy a legolcsóbb, ugyanakkor a legjobb megoldást kínáljuk neked!

Ráadásul nálunk nincsenek rejtett költségek, árajánlatunk minden olyan tételt tartalmaz, beleértve a felszerelést, és az áramszolgáltatói (E.ON, NKM Zrt., ELMÜ-ÉMÁSZ) engedélyeztetést is, amivel egyébként számolnod kellene.

 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a te házadra mennyibe kerülne egy ilyen napelemes rendszer, kérj tőlünk ajánlatot 2 perc alatt 5 egyszerű lépésben! 
Kollégáink 1 órán belül elküldik számodra a kalkulációt!

PROFI ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Tekintsd meg mintacsomagjainkat:

Szeretnéd tudni, hogyan lesz napelem rendszered?

 

És hogy miért érdemes minket választani?

 Profik vagyunk! Teljes körű ügyintézést biztosítunk
 Csúcsminőségű Hyundai napelemekkel dolgozunk
 Okos és Hagyományos napelem rendszert is rendelhetsz nálunk
 Kiváló ár-érték arány, 10%-os tavaszi akciós árak
 Extra gyors beszerelést biztosítunk helyi csapatainkkal