Profi Kisokos

Megérkezett a teljesen fekete, easy click rendszerű RAULI napelem tartószerkezet


A Rauli FULL BLACK rögzítési rendszert a fotovoltaikus rendszerek rendkívül hatékony telepítésére tervezték az elegáns dizájn maximális figyelembevételével. A termék anyaga nagy szilárdságú finn acél (SSAB), mely tűzihorganyzott és ütésálló porszórt bevonattal van kezelve.

Az összes fekete napelem tartó egyedi Easyclick módszerrel rendelkezik, ahol a sínt szerszám nélkül lehet rögzíteni. Az összes fekete sín teleszkóposan állítható, így nincs szükség hosszabbítókra, és a panelen áthaladó végeket sem kell lerövidíteni.

Ezt az is bizonyítja, hogy 2 ember akár 110 napelem panelt is fel tud helyezni 7 óra alatt!

Ezek az újítások elképesztően felgyorsítják a napelem telepítés menetét. A tetőkonzol két ponttal van rögzítve, ami merevvé és masszívvá teszi a szerelést. Ennek köszönhetően a rendszer kiválóan ellenáll még az észak európai kemény időjárási viszonyoknak is, nagy szél- és hóterheléssel rendelkezik.

A konstrukció további előnye, hogy a tetőre támaszkodó konzolok alá speciális gumitömítések vannak beépítve, így nincs szükség külön tömítőmasszára. A termék anyaga nagy szilárdságú finn acél (SSAB), ezért nem meglepő, hogy a garancia idő 30 év.

A Finn tervezést és gyártást a tetőfedő szakmában méltán híres magyar Profi Tető Kft. Profi Greentech divíziója értékesíti a közép- és kelet európai régióban, köztük Magyarországon, a minőségi kiszolgálás érdekében.

 

PROFI ÁRAJÁNLAT KÉRÉS