Profi Kisokos

Ismerd meg az évtized legújabb trendjét!


 

ISMERD MEG AZ ÉVTIZED LEGÚJABB NAPELEM TRENDJÉT!

Érdekel az energia termelés, és fontos a megjelenés?

 

ELJÖTT A TELJES ELEGANCIA KORA A TETŐKÖN IS!

Hála a gyártástechnológiák fejlődésének, a Profi Greentech EXKLUZÍV ajánlata a
TELJESEN FEKETE NAPELEM RENDSZER! 

VIDD HAZA a maximális energiatermelést és a magával ragadó eleganciát!

 

MIBEN MÁS EZ A RENDSZER?

 

GYÖNYÖRŰ DIZÁJN

A kivételes esztétika a jellemzőnk. Miért? Mert hiszünk abban, hogy a funkcionalitás és a vonzó, élvonalbeli dizájn kéz a kézben járnak. A napelemek kerete fekete alumínium borítást kapott, és mivel a panelek hátlapja is fekete, így a felület egységesen feketévé vált. Végeredmény: A TELJESEN FEKETE NAPELEM!

 

FEKETE TARTÓSZERKEZET

Csak úgy lehet teljes az élmény, ha a tartószerkezet is fekete. A Profi Greentech egyedülálló fekete acél konzolrendszere új dimenzióba helyezi a napelem rendszerekről alkotott eddigi képet.

 

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS PANELEK

Csak a legjobbat szeretnénk adni! A Recom® PUMA® panelek a legújabb zsindelyes (teljesítménytől függően) technológián alapulnak, mely kiküszöböli a hagyományos szalagos csatlakozást a sorba kapcsolt celláknál. A forrasztott szalagok eltávolításával javul a modul aktív területe, és csökkennek a termikus igénybevételek – ami kivételes hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez a szabványos összeköttetésekhez képest. A Puma modulok a zsindelyes technológián alapulnak, amely nagyobb sejtsűrűséget tesz lehetővé, mint a hagyományos félbevágott modulok.

 

MASSZÍV KIALAKÍTÁS = BIZTONSÁG!

A skandináv acél tartószerkezet kialakítását az autóiparban használt ütközésvédelmet ellátó rendszerek alapanyagával gyártják, emelt 350g/m2 horganyréteggel és long life tartós festékbevonattal. Emelett gyönyörű, erős és biztonságos!

 

MEGBÍZHATÓSÁG

Bízunk az európai teljesítményben! A rendszer építőköveit élvonalbeli európai gyártók adják. Magyarországi kizárólagossággal a napelemeket és invertereket Franciaországból, a tartószerkezetet Finnországból szállítjuk.

 

HOSSZÚ GARANCIA IDŐK

A FULL BLACK rendszerek napelemeire 25 év termék- és 25 év teljesítmény garanciát vállal a gyártó, míg a tartószerkezetre 30 év a garancia. A közel negyed évszázada létező Profi Tető Kft. pedig eleve garancia ara, hogy hosszú távban gondolkodunk!

 

MIÉRT VELÜNK?

 

 ÓRIÁSI GYAKORLATTAL RENDELKEZÜNK, mert évente több száz rendszert telepítünk!

 MI ÉRTJÜK A TETŐT, mert a Profi Tető Kft. szakmailag ismert és elismert a tetőépítők körében, és mivel a tetőre helyezett napelemek a tetővel együttműködő szerkezetek, szakmai múltunk okot ad a tető ilyen rendszereit is méltóképpen képviselni.

 ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK az innovációk és új technológiák iránt, így mindig a lehető legjobbat szeretnénk adni ügyfeleinknek!

 VAN KAPACITÁSUNK, így felül tudunk kerekedni extrém feladatokon vagy határidőkön is!

 MEGBÍZHATÓAK VAGYUNK, mert cégünk egy régóta működő tőkeerős szervezet, és már több mint 2 millió m2 beépített tetőfelülettel bíróztunk meg vásárlóink elégedettségével.

NÉZZÜK A RÉSZLETEKET!