Profi Kisokos

Hogy kerül egy Hyundai a háztetőre?


Az alábbi Profi Greentech Kisokos azoknak szolgál bővebb információval, akik behatóbban szeretnék tanulmányozni a dél-koreai Hyundai márka napelem paneljének tulajdonságait.

Amikor a szomszédod azzal dicsekszik, hogy

A HÁZA TETEJÉRE FELKERÜL EGY HYUNDAI

akkor semmiképpen sem erre kell gondolni:

Tudtad-e, hogy az 1972 óta piacon lévő Hyundai vállalat nem csak személygépkocsikat gyárt hanem, széles termékkínálattal rendelkezik az elektronikai termékek területén?

Sőt, nagy örömünkre a zöld energia területén is élen járnak! 

A Hyundai Solar a legnagyobb és legrégebb óta működő, napelem rendszer- és modulgyártó Dél-Koreában, amely 600 megawatt modul gyártókapacitással rendelkezik. 

A monokristályos napelemei Dél-Koreában gyártott kiemelkedő minőségi modulok, melyek teljesítmény növelésben az élen jár. Ezért fordulhat elő, hogy míg a legtöbb gyártó még csak 330-375 wattos panelek gyártásának technológiájáig jutott csak el,

addig a Hyundai már lassan az 500 wattos tartományt súrolja. 

Ez azért lényeges mert a magasabb wattszám kevesebb panelt igényel, kisebb háztetőkön is elfér, kevesebb tartószerkezet kell hozzá, és nem utolsó sorban a “Full black” koromfekete kivitele miatt jobban is néz ki, mint a megszokott napelem panelek. Talán ezért is a legnépszerűbb termék nálunk a Hyundai 470 Wp napelem.

Erről itt bővebben írunk, sőt egy példakalkulációt is számoltunk neked.

Tehát akkor hogy kerül a Hyundai a háztetőre? Egyszerűen: általunk!

Ha szeretnéd tudni, hogy a te tetődre mennyiért tud felkerüli a Hyundai, kérj tőlunk árajánlatot!

PROFI ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

MILYEN PARAMÉTEREKKEL RENDELKEZIK A HYUNDAI 470 Wp napelem ?
 
 • Teljesítmény/panel: 400-470 W
 • Termék garancia: 25 ÉV
 • Teljesítmény garancia: 25 ÉV (84.8 %)
 • Gyártási hely: DÉL-KOREA
 • Kristályszerkezet: MONOKRISTÁLY
 • Technológia: PERC, ZSINDELY TECHNOLÓGIA

 • VERSENYKÉPES ÁR Jó ár-érték arány, kiváló minőség kedvező áron.
 • MEGBÍZHATÓ Globális márka, stabil pénzügyi háttér, hosszú távú garancia biztosított.
 • PERC ZSINDELY TECHNOLÓGIA Kiemelkedő hatékonyság, nagyobb teljesítmény alacsony besugárzás: A PERC technológia rendkívül nagy hatékonyságot és jobb teljesítményt nyújt alacsony besugárzás mellett. Maximalizálja a telepítési kapacitást korlátozott helyen.
 • KORRÓZIÓÁLLÓ Különböző szélsőséges környezeti körülmények között tesztelve, például ammóniával és sós párával szemben.
 • ANTI LID/PID A fény és pontenciál okozta degradáció megszüntetve, a magasabb aktuális hozamért a teljes élettartam alatt: Mind a LID (Fény Okozta Degradáció) és a PID ( Potenciál általi degradáció) szigorúan kiküszöbölve, hogy nagyobb legyen a tényleges hozam a panel élettartama során.
 • UL/VDE TESZTLABOR UL/VDE minősítésű laboratóriumok által tesztelve: A Hyundai kutatási és fejlesztési központja egyben UL és VDE minősítésű akkreditált tesztlaboratórium.
 • MECHANIKAI ELLENÁLLÁS Az edzett üveg és a megerősített stabil alumínium keret ellenáll a zord időjárási körülményeknek: Az edzett üveg és megerősített kerettel készült kialakítás ellenáll például a heves havazásnak és az erőteljes szélnek.
 • MAGAS GARANCIAIDŐ Termékgarancia: 25 év Teljesítménygarancia: 25 év: A Hyundai kiemelkedő pénzügyi erővel bíró globális vállalat, mely megbízható, hosszú távú termékgaranciát biztosít

 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a te házadra mennyibe kerülne egy ilyen napelemes rendszer, kérj tőlünk ajánlatot 2 perc alatt 5 egyszerű lépésben! 
Kollégáink 1 órán belül elküldik számodra a kalkulációt!

PROFI ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Tekintsd meg mintacsomagjainkat:

Szeretnéd tudni, hogyan lesz napelem rendszered?

 

És hogy miért érdemes minket választani?

 Profik vagyunk! Teljes körű ügyintézést biztosítunk
 Csúcsminőségű Hyundai napelemekkel dolgozunk
 Okos és Hagyományos napelem rendszert is rendelhetsz nálunk
 Kiváló ár-érték arány, 10%-os tavaszi akciós árak
 Extra gyors beszerelést biztosítunk helyi csapatainkkal